Curatare profesionala mocheta si elemente tapitate BIROURI

inainte
dupa

Servicii profesionale de spalare mocheta, covoare, canapele, fotolii, scaune si orice element tapitat.

Datorita investitiei mari in utilaje si specializarea angajatilor HouseYard va ofera servicii profesionale de curatare a mochetei, covoarelor sau mobilierului tapitat.

Folosim tehnologie injectie-extractie pentru mobilier tapitat si doar detergenti specializati, parfumati netoxici pe baza de ozigen activ care permit eliminarea oricaror tipuri de pete indiferent de natura, vechimea sau marimea lor, readucand la viata coloritul initial al mobilierului sau mochetei dvs.

Datorita echipamentului special, timpul de uscare este redus la maxim 2 ore.

Pentru mochete si covoare se foloseste monodisc profesional si perii adecvate in fuctie de complexitatea lucrarii. Detergentul se alege de asemenea in functie de material pe care se lucreaza dupa care este aspirat cu aspirator de 3 bari. La final, pentru scurtarea timpului de uscare la 30 min. se folosesc suflante dedicate acestei operatiuni.

Datorita atentiei si seriozitatii cu care tratam fiecare client si interventie cat si a rapiditatii si rezultatelor excelente am dobandit o vasta experienta dar si un portofoliu de clienti constanti atat firme cat si persoane private.

PREȚURI

Curatare canapeade la 80 de lei
Curatate fotoliude la 50 de lei
Curatare scaunde la 20 de lei
Curatare salteade la 90 de lei
Curatare mochetade la 3 lei/mp
Curatare covorde la 8 lei/mp

Pentru comenzi de minim 100 lei transportul este gratuit in Bucuresti si Ilfov.

Call Now Button
×

Powered by WhatsApp Chat

× WhatsApp